Pravila o privatnosti

Zadnje ažuriranje: 23. veljače 2024.

Ova Pravila o privatnosti opisuju naša pravila i postupke o prikupljanju, korištenju i otkrivanju vaših podataka kada koristite uslugu i govore vam o vašim pravima na privatnost i kako vas zakon štiti.

Koristimo vaše osobne podatke za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem usluge pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovom Politikom privatnosti. Ova Pravila o privatnosti izrađena su uz pomoć Version2.hr

Tumačenje i definicije

Tumačenje

Riječi čije je početno slovo veliko imaju značenja definirana pod sljedećim uvjetima. Sljedeće definicije imaju isto značenje bez obzira na to pojavljuju li se u jednini ili množini.

Definicije

Za potrebe ovih Pravila o privatnosti:

 • Račun znači jedinstveni račun kreiran za vas za pristup našoj usluzi ili dijelovima naše usluge.
 • Povezano društvo znači subjekt koji kontrolira, kontrolira ili je pod zajedničkom kontrolom sa stranom, gdje “kontrola” znači vlasništvo nad 50% ili više dionica, vlasničkog udjela ili drugih vrijednosnih papira s pravom glasa za izbor direktora ili drugog upravljačkog tijela.
 • Tvrtka (koja se u ovom Ugovoru naziva ili “Tvrtka”, “Mi”, “Mi” ili “Naš”) odnosi se na SuzyNewLife.
 • Kolačići male su datoteke koje web-mjesto postavlja na vaše računalo, mobilni uređaj ili bilo koji drugi uređaj, a sadrže pojedinosti o vašoj povijesti pregledavanja na tom web-mjestu među brojnim upotrebama.
 • Država se odnosi na: Hrvatsku
 • Uređaj znači bilo koji uređaj koji može pristupiti Usluzi, poput računala, mobilnog telefona ili digitalnog tableta.
 • Osobni podaci su sve informacije koje se odnose na identificiranu osobu ili osobu koju je moguće identificirati.
 • Usluga odnosi se na web mjesto.
 • Pružatelj usluga označava svaku fizičku ili pravnu osobu koja obrađuje podatke u ime Društva. Odnosi se na tvrtke treće strane ili pojedince zaposlene u Tvrtki za olakšavanje Usluge, za pružanje Usluge u ime Tvrtke, za obavljanje usluga povezanih s Uslugom ili za pomoć Društvu u analizi načina na koji se Usluga koristi.
 • Podaci o korištenju odnose se na podatke prikupljene automatski, bilo generirane korištenjem usluge ili iz same infrastrukture usluge (na primjer, trajanje posjeta stranici).
 • Web stranica odnosi se na SuzyNewLife, kojoj se može pristupiti na Suzynewlife.com
 • Vi znači pojedinac koji pristupa ili koristi uslugu, ili tvrtku ili drugu pravnu osobu u ime koje ta osoba pristupa ili koristi uslugu, ovisno o tome što je primjenjivo.

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Dok koristite našu uslugu, možemo od vas tražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Podaci koji mogu identificirati osobu mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

 • Adresa e-pošte
 • Ime i prezime
 • Telefonski broj
 • Podaci o korištenju

Podaci o korištenju

Podaci o korištenju prikupljaju se automatski prilikom korištenja usluge.

Podaci o korištenju mogu uključivati informacije kao što su adresa internetskog protokola vašeg uređaja (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama , jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Kada Usluzi pristupate pomoću mobilnog uređaja ili putem njega, možemo automatski prikupiti određene podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na vrstu mobilnog uređaja koji koristite, jedinstveni ID vašeg mobilnog uređaja, IP adresu vašeg mobilnog uređaja , Vaš mobilni operativni sustav, vrsta mobilnog internetskog preglednika koji koristite, jedinstveni identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Također možemo prikupljati podatke koje Vaš preglednik šalje kad god posjetite našu Uslugu ili kada Usluzi pristupate putem mobilnog uređaja.

Tehnologije praćenja i kolačići

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i pohranjivanje određenih informacija. Tehnologije praćenja koje se koriste su svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge. Tehnologije koje koristimo mogu uključivati:

okies ili kolačići preglednika. Kolačić je mala datoteka smještena na vaš uređaj. Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge. Osim ako niste prilagodili postavke svog preglednika tako da odbija kolačiće, naša usluga može koristiti kolačiće.
Web beacons. Određeni dijelovi naše usluge i naše e-pošte mogu sadržavati male elektroničke datoteke poznate kao web beacons (također se nazivaju čistim gifovima, oznakama piksela i gifovima od jednog piksela) koje dopuštaju Tvrtka, na primjer, za brojanje korisnika koji su posjetili te stranice ili otvorili e-poštu i za druge povezane statistike web stranica (na primjer, bilježenje popularnosti određenog odjeljka i provjera integriteta sustava i poslužitelja).

Kolačići mogu biti “Trajni” ili “Sesija” Kolačići. Trajni kolačići ostaju na Vašem osobnom računalu ili mobilnom uređaju kada ste izvan mreže, dok se kolačići sesije brišu čim zatvorite svoj web preglednik. Možete saznati više o kolačićima u članku Web stranice TermsFeed.

Koristimo i sesijske i trajne kolačiće u svrhe navedene u nastavku:

 • Neophodni/bitni kolačići Vrsta: kolačići sesije Upravlja: mi Svrha: Ovi su kolačići ključni kako bi vam pružili usluge dostupne putem web stranice i kako bi vam omogućili korištenje nekih njezinih značajki. Pomažu u autentifikaciji korisnika i sprječavaju lažno korištenje korisničkih računa. Bez ovih kolačića, usluge koje ste tražili ne mogu se pružiti, a mi koristimo ove kolačiće samo da bismo vam pružili te usluge.
 • Pravila o kolačićima/Kolačići za prihvaćanje obavijesti Vrsta: trajni kolačići Upravlja: mi Svrha: Ovi kolačići identificiraju jesu li korisnici prihvatili korištenje kolačića na web stranici.
 • Kolačići za funkcionalnost Vrsta: trajni kolačići Upravlja: mi Svrha: Ovi nam kolačići omogućuju pamćenje izbora koje napravite kada koristite web stranicu, kao što je pamćenje vaših podataka za prijavu ili postavki jezika. Svrha ovih kolačića je pružiti Vam osobnije iskustvo i izbjeći da morate ponovno unositi svoje postavke svaki put kada koristite web stranicu.

Za više informacija o kolačićima koje koristimo i vašim izborima u vezi s kolačićima, posjetite naša Pravila o kolačićima ili odjeljak o kolačićima u našim Pravilima o privatnosti.

Korištenje Vaših osobnih podataka

Društvo može koristiti osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • Za pružanje i održavanje naše usluge, uključujući praćenje upotrebe naše usluge.
 • Za upravljanje vašim računom: za upravljanje vašom registracijom kao korisnika usluge. Osobni podaci koje navedete mogu vam omogućiti pristup različitim funkcionalnostima usluge koje su vam dostupne kao registriranom korisniku.
 • Za izvršenje ugovora: razvoj, usklađenost i preuzimanje kupoprodajnog ugovora za proizvode, artikle ili usluge koje ste kupili ili bilo kojeg drugog ugovora s nama putem Usluge.
 • Da bismo vas kontaktirali: da bismo vas kontaktirali e-poštom, telefonskim pozivima, SMS-om ili drugim ekvivalentnim oblicima elektroničke komunikacije, kao što su push obavijesti mobilne aplikacije u vezi s ažuriranjima ili informativne komunikacije povezane s funkcionalnostima, proizvode ili ugovorene usluge, uključujući sigurnosna ažuriranja, kada je to potrebno ili razumno za njihovu implementaciju.
 • Da bismo vam pružili novosti, posebne ponude i općenite informacije o drugim proizvodima, uslugama i događajima koje nudimo, a koji su slični onima koje ste već kupili ili se raspitivali o njima, osim ako niste odabrali primiti takve informacije.
 • Za upravljanje vašim zahtjevima: za praćenje i upravljanje vašim zahtjevima nama.
 • Za poslovne prijenose: Vaše podatke možemo koristiti za procjenu ili provođenje spajanja, prodaje, restrukturiranja, reorganizacije, raspuštanja ili druge vrste prodaje ili prijenosa neke ili cijele naše imovine, bilo kao stalno poslovanje ili kao dio stečaja, likvidacije ili sličnog postupka, u kojem su osobni podaci koje posjedujemo o našim korisnicima usluga među prenesenom imovinom.
 • U druge svrhe: Vaše podatke možemo koristiti u druge svrhe, kao što je analiza podataka, prepoznavanje trendova korištenja, određivanje učinkovitosti naših promotivnih kampanja te za procjenu i poboljšanje naše Usluge, proizvoda, usluga , marketing i vaše iskustvo.

Vaše osobne podatke možemo podijeliti u sljedećim situacijama:

Pružatelji usluga: Vaše osobne podatke možemo podijeliti s Pružateljima usluga kako bismo pratili i analizirali korištenje naše usluge, kako bismo Vas kontaktirali.
Za poslovne prijenose: Vaše osobne podatke možemo podijeliti ili prenijeti u vezi sa ili tijekom pregovora o bilo kakvom spajanju, prodaji imovine Društva, financiranju ili akviziciji cijelog ili dijela našeg posla drugoj tvrtki.
S pridruženim društvima: Vaše podatke možemo podijeliti s našim pridruženim društvima, u kojem slučaju ćemo od tih pridruženih društava zahtijevati da poštuju ovu Politiku privatnosti. Povezana društva uključuju našu matičnu tvrtku i sve druge podružnice, partnere u zajedničkom ulaganju ili druge tvrtke koje kontroliramo ili koje su pod zajedničkom kontrolom s nama.
S poslovnim partnerima: Vaše podatke možemo podijeliti s našim poslovnim partnerima kako bismo Vam ponudili određene proizvode, usluge ili promocije.
S drugim korisnicima: kada dijelite osobne podatke ili na drugi način komunicirate na javnim područjima s drugim korisnicima, takve informacije mogu vidjeti svi korisnici i mogu se javno distribuirati vani.
Uz Vaš pristanak: Vaše osobne podatke možemo otkriti u bilo koju drugu svrhu uz Vaš pristanak.

Zadržavanje vaših osobnih podataka

Društvo će zadržati vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovoj Politici privatnosti. Zadržat ćemo i koristiti vaše osobne podatke u mjeri u kojoj je to potrebno za ispunjavanje naših zakonskih obveza (na primjer, ako smo dužni zadržati vaše podatke kako bismo bili u skladu s primjenjivim zakonima), rješavanje sporova i provođenje naših pravnih ugovora i politika.

Tvrtka će također zadržati podatke o korištenju za potrebe interne analize. Podaci o korištenju općenito se čuvaju kraće vremensko razdoblje, osim kada se ti podaci koriste za jačanje sigurnosti ili poboljšanje funkcionalnosti naše usluge, ili kada smo zakonski obvezni čuvati te podatke dulje vremensko razdoblje.

Prijenos vaših osobnih podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, obrađuju se u poslovnim uredima Društva i na svim drugim mjestima gdje se nalaze strane uključene u obradu. To znači da se ti podaci mogu prenijeti na — i održavati na — računalima koja se nalaze izvan vaše države, pokrajine, države ili druge vladine jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše jurisdikcije.

Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti nakon kojeg slijedi Vaše podnošenje takvih informacija predstavlja Vaš pristanak na taj prijenos.

Tvrtka će poduzeti sve razumno potrebne korake kako bi osigurala da se s Vašim podacima postupa sigurno i u skladu s ovom Politikom privatnosti i neće doći do prijenosa Vaših osobnih podataka u organizaciju ili državu osim ako postoje odgovarajuće kontrole uključujući sigurnost Vaših podataka i drugih osobnih informacija.

Izbrišite svoje osobne podatke

Imate pravo izbrisati ili zatražiti da vam pomognemo u brisanju osobnih podataka koje smo prikupili o vama.

Naša Vam usluga može dati mogućnost brisanja određenih informacija o Vama unutar Usluge.

Možete ažurirati, izmijeniti ili izbrisati svoje podatke u bilo kojem trenutku tako da se prijavite na svoj račun, ako ga imate, i posjetite odjeljak postavki računa koji vam omogućuje upravljanje vašim osobnim podacima. Također nas možete kontaktirati kako biste zatražili pristup, ispravak ili brisanje osobnih podataka koje ste nam dali.

Međutim, imajte na umu da ćemo možda trebati zadržati određene podatke kada za to imamo zakonsku obvezu ili zakonsku osnovu.

Otkrivanje vaših osobnih podataka

Poslovne transakcije

Ako je tvrtka uključena u spajanje, akviziciju ili prodaju imovine, vaši osobni podaci mogu biti preneseni. Poslat ćemo obavijest prije nego što se Vaši osobni podaci prenesu i postanu podložni različitim Pravilima o privatnosti.

Provedba zakona

Pod određenim okolnostima, od Društva se može tražiti da otkrije Vaše osobne podatke ako to zahtijeva zakon ili kao odgovor na valjane zahtjeve javnih tijela (npr. suda ili vladine agencije).

Ostali pravni zahtjevi

Društvo može otkriti Vaše osobne podatke u dobroj vjeri da je takva radnja neophodna za:

 • Poštujte zakonsku obvezu
 • Štititi i braniti prava ili imovinu Društva
 • Spriječiti ili istražiti moguće zlouporabe u vezi s uslugom
 • Zaštititi osobnu sigurnost korisnika usluge ili javnosti
 • Zaštitite od pravne odgovornosti

Sigurnost Vaših osobnih podataka

Sigurnost Vaših osobnih podataka važna nam je, ali upamtite da nijedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Dok Mi nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu Vaše osobe

nalnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Privatnost djece

Naša usluga se ne obraća nikom mlađem od 13 godina. Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od bilo koga mlađeg od 13 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je vaše dijete dalo osobne Podaci, molimo kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo prikupili osobne podatke od bilo koga mlađeg od 13 godina bez provjere pristanka roditelja, poduzimamo korake za uklanjanje tih informacija s naših poslužitelja.

Ako se trebamo osloniti na pristanak kao pravnu osnovu za obradu Vaših podataka, a Vaša država zahtijeva pristanak roditelja, možemo zatražiti pristanak Vašeg roditelja prije nego što prikupimo i upotrijebimo te podatke.

Veze na druge web stranice

Naša usluga može sadržavati veze na druge web stranice kojima mi ne upravljamo. Ako kliknete na poveznicu treće strane, bit ćete preusmjereni na stranicu te treće strane. Toplo vam savjetujemo da pregledate Pravila privatnosti svake web stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih web-mjesta ili usluga trećih strana.

Promjene ovih Pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas e-poštom i/ili istaknutom objavom na našoj usluzi prije nego što promjena stupi na snagu i ažurira “Zadnje ažuriranje” datum na vrhu ovih Pravila o privatnosti.

Savjetujemo vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti radi eventualnih promjena. Promjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o ovim Pravilima privatnosti, možete nas kontaktirati:

Pomaknite se na vrh