O Nama

O Nama

PA DA SE UPOZNAMO...

Mi smo mali tim sačinjen od jedne šefice, i jednog šefa smjene, koji se redovito prepiru oko toga tko je u pravu oko nekog kuta, svjetla ili postavke na fotoaparatu, ali to vama nije bitno…

Ono što je bitno je da se oboje slažemo u tome da fotografije koje dobijete moraju biti posebne, jedinstvene, i predstavljati vas u najboljem svijetlu.

Suzy – Ova iz naziva studija, fotografkinja koja već godinama za sebe tvrdi da ima tek 25, nekim čudom ima više godina iskustva rada u fotografiji, nego života. Tvrdoglava, uporna i uvijek u pravu, čak i kad nije, ali uvijek je.

Odrasla u Puli, gdje je dugo godina imala foto studio, spletom okolnosti okreće novu stranicu u životu i dolazi u Zadar. Otvara novi studio, Suzy New Life, čiji naziv spaja njen novi život u novom gradu, s poslovnim smjerom u koji se upušta – fotografiranje novorođenih beba. Kako je prva u Zadru, a i šire, krenula s tim, u početku je bilo trnovito, ali zahvaljujući kvaliteti rada, i brojnim zadovoljnim mamama, priča se brzo širi, i od 2007. od kad je u Zadru, fotografirala je tko zna koliko beba, a obujam posla i dalje stabilno raste…

Ali ne prestaje fotografirati i vjenčanja, s kojima se bavi još od stoljeća sedmog, a studio posebno uređuje za fotografiranje djece i obitelji, i to uspješno traje i traje i traje…

Robi – Fotograf s jako puno iskustva, u fotografiji je od srednje škole, kratko radio kao fotoreporter, a zatim krenuo s vjenčanjima.

Sa Suzy radi u timu od 2016 godine. Posebno nezreo za svoje godine, te se ne zna tko je djetinjastiji u studiju on, ili djeca koju bi trebao fotografirati. Često ga roditelji pitaju da im dođe doma čuvati djecu. Prvo je krenuo samostalno s vjenčanjima, a onda je shvatio da je lakše s nekim raditi nego sam, pa se uvalio kod Suzy. Stalno maltretira Suzy da mu glumi u filmovima koje snimaju za najaviti Božićno fotografiranje, ili da glumi trudnicu dok on “nešto isproba s rasvjetom”, ali zna s djecom pa ga trpi.

Posebno je talentiran u pokazivanju trudnicama kako da se namjeste, zahvaljujući svom trbuhu kojeg posebno održava za te potrebe.

Tajna našeg uspjeha je naš poseban odnos i pristup radu, kroz koji pokušavamo sve mladence, djecu i novopečene roditelje zabaviti, smiriti i opustiti kako bi fotografiranje prošlo kroz zabavu i zezanciju, a ne kao neka obaveza koja se mora obaviti.

Poseban je doživljaj pratiti obitelji, često od njihovih zaruka i vjenčanja, pa trudnoće i rođenja djeteta, i promatrati njihovo odrastanje i sve to bilježiti i zajedno s njima stvarati uspomene. To nama nije samo posao, to je i posebna čast. I hvala vam na tome.

Zašto odabrati nas?

Foto Studio

Naš pristup kombinira strast, kreativnost i profesionalnost kako bismo svaki vaš poseban trenutak pretvorili u nezaboravno umjetničko djelo.

01

Personalizirani pristup

Slušamo vaše želje, ideje i priče, kako bismo kreirali fotografije koje savršeno odražavaju vašu osobnost i bitne trenutke.

02

Umjetnička kreativnost

Naša ekipa ne samo da prati najnovije trendove u fotografiji, već i neprestano eksperimentira s tehnikama, stilovima i perspektivama.

03

Fleksibilnost

Bilo da je potrebno prilagoditi se lokaciji, vremenu ili specifičnim zahtjevima, naš tim je spreman odgovoriti sa profesionalnošću!

Pošaljite nam upit!

Rezervirajte

Imate li pitanja, želite li rezervirati termin ili samo želite razgovarati o mogućnostima? Slobodno nam se obratite. Vaša sljedeća uspomena počinje ovdje.

Kontakt forma

Omogućite JavaScript u svom pregledniku kako biste ispunili ovaj obrazac.

Naša posvećenost izvrsnosti

Galerija
Svaki klik naše kamere priča priču. Naše posvećenost, strast i ljubav prema fotografiji su ono što daje život vašim uspomenama.
Pomaknite se na vrh